Pradžia

"Spindulėlis" PDF Spausdinti El. paštas
Antradienis, 10 Gruodis 2013 16:44

LKGruodžio 6 d. į Prienų ,,Žiburio“ gimnaziją trečiąjį kartą rinkosi mokyklinių laikraščių leidėjai ne tik iš Prienų krašto, bet ir iš Marijampolės, Raseinių, Vilkavišio, Kaišiadorių miestų bei rajonų. Konferencijos dalyvius pasveikino „Žiburio“ gimnazijos dainininkai ir direktorė I. Šneiderienė bei Prienų rajono savivaldybės mero pavaduotojas E. Visockas, Švietimo skyriaus vedėjas R. Zailskas ir vyriausioji specialistė R. Pavlavičienė, Švietimo centro direktorė D. Stankevičienė ir metodininkė O. Radzvilavičienė. Dovanas rajono mokyklų laikraščiams įsteigė ir įteikė rajono savivaldybė, Švietimo skyrius ir Švietimo centras, knygynas „Pegasas“, UAB „Alvydo verslas“ ir „Prienų kompiuteriai“. Žinoma, jaunuosius kolegas apdovanojo ir trijų rajono laikraščių atstovės.L2

Jaunieji Prienų rajono žurnalistai ir jų svečiai ne tik pateikė žinias apie savo leidžiamus laikraščius, bet ir pasidalino mintimis apie jų populiarumo didinimą, aktualią tematiką, mokytojų ir mokinių pageidavimus mokyklos spaudai. Mūsų mokyklos 10 kl. mokinės G. Mieldažytė ir I. Friclerytė skaitė pranešimą ,,Laikraštis ,,Spindulėlis“.

Patirtis, pamąstymai“ (vad. L. Astrauskaitė). Jos gavo Prienų rajono savivaldybės administracijos Švietimo skyriaus vedėjo R. Zailsko Padėkas už dalyvavimą mokyklinių laikraščių leidėjų konferencijoje ir pasidalijimą patirtimi su Lietuvos jaunaisiais žurnalistais. Knygynas ,,Pegasas“ įteikė knygų bei firminius savo puodelius. Tuo pačiu neliko pamiršta ir vadovė L. Astrauskaitė.

Mūsų mokykla yra pasirašiusi bendradarbiavimo sutartį su rajoniniu laikraščiu ,,Gyvenimas“. Tad gavome Prienų ir Birštono krašto laikraščio ,,Gyvenimas“ redaktorės R. Šimukauskaitės Padėką Šilavoto pagrindinės mokyklos laikraščio ,,Spindulėlis“ leidybinei grupei už atsakingumą, talpaus žodžio paieškas, gebėjimą objektyviai atspindėti mokyklos bendruomenės gyvenimą bei skėtį, po kuriuo galės sutilpti visas jaunųjų žurnalistų kolektyvas.

Mokyklos laikraščio leidėjų būrelio

vadovė L. Astrauskaitė

 

Straipsnių archyvas

2024 m. balandžio 20 d. šeštadienis

Mūsų kontaktai

Šilavoto pagrindinė mokykla
Šilavotas, Trakelio g. 1a
LT-59272 Prienų r.sav.
tel./faks. +370 319 41364
www.silavotas.prienai.lt
direktorius@silavotas.prienai.lm.lt
Įmonės kodas: 190198344

COVID-19

 

images

Paveiksliukas mokykloms2

 

Valgiaraščiai

 

10f51c1ea1c9aaa7ff902c9a8fe05db6

Autobusiuko grafikai

 

mokyklinis

Reagavimo į patyčias atmintinė

 

bullying-3096216 960 720-760x490

Pamokų laikas

laikrodisPamokų tvarkaraštis

Būrelių darbo laikas

13.25 - 14.10

14.15 - 15.00

         

 

 

1

© 2010-2011 Visos teisės saugomos Šilavoto pagrindinė mokykla