Pradžia

Susitikimas su projekto „Drąsinkime ateitį“ garbės galerijos nare Madona Lučkaite PDF Spausdinti El. paštas
Pirmadienis, 10 Gegužė 2010 14:45

DSC03516Mūsų mokyklos mokiniai su džiaugsmu prisimena išvyką į Lietuvos Radiją, kur diktore ir laidų redaktore dirbanti buvusi mūsų mokyklos mokinė Madona Lučkaitė surengė įspūdingą ekskursiją po LRT. Dabar ji pati atvyko į savo mokyklą, kad galėtų susitikti su dabartiniais mokiniais, papasakoti apie savo sėkmės istoriją ir ilgą kelią iki dabartinės savo veiklos.

Pirmiausiai Madona Lučkaitė aplankė mokyklos muziejų. Jai buvo labai įdomu pamatyti savo mokyklinių laikų nuotraukas, o jose –to meto  jaunus pažįstamus veidus. Viešnia pasidžiaugė, kad mokykla turi tiek daug medžiagos apie buvusius mokinius, įvykius, mokyklos gyvavimo istoriją. Visa tai – tiesiog neįkainojama vertybė ateities kartoms, mūsų vaikams ir anūkams. Muziejuje viešnia paliko įrašą svečių knygoje, linkėdama ir tolesnės sėkmės visose mokyklos veiklose.

DSC03520Garbingą viešnią pasitiko mokinių skaitomi kitos mūsų kraštietės Zitos Mažeikaitės naujausios poezijos knygelės posmai, Vytauto Trakymo atliekama daina ir gitaros akordai. Pokalbiuose su mokiniais, Madona Lučkaitė prisiminė savo vaikystės metus, ilgą kelią iki mokyklos, nes tėvai gyveno atokiame vienkiemyje, ir tik vėliau atėjusį suvokimą, kodėl reikia lankyti mokyklą. Darbas LRT  prasidėjo vėliau, nes iš pradžių ji baigė buhalterijos mokslus, dirbo finansų srityje. Baigusi žurnalistikos mokslus, Madona  Lučkaitė praėjo dirbti Lietuvos radijuje.DSC03518 „Ne taip viskas paprasta“, - sakė viešnia. Nejauku, kai esi taip jaunas ir vienas dideliame mieste, kai reikia mokytis prisitaikyti prie pasikeitusios aplinkos, surasti draugų, pasirinkti gyvenimo kelią. Todėl labai svarbu jau mokyklos suole žinoti ko tau reikia gyvenime ir, žinoma, to siekti kantriu, nuoširdžiu darbu. Visus laimėjimus ir apdovanojimus savo darbe žurnalistė gavo už sąžiningą pareigų atlikimą, už meilę savo darbui. Viešnia kalbėjo apie tai, kaip kuriamos radio laidos, kokie nutiko įdomiausi kuriozai imant interviu, kokiuose pasaulio kampeliuose teko apsilankyti. Susitikimas paliko įspūdį ir dalyviams, ir pačiai žurnalistei.

Pokalbio pabaigoje  Madona Lučkaitė visiems mokiniams ir mokytojams palinkėjo turėti didelių svajonių ir jas įgyvendintu.

Projekto "Drąsinkime ateitį" koordinatorė Valentina Radzevičienė
 

Straipsnių archyvas

2024 m. balandžio 19 d. penktadienis

Mūsų kontaktai

Šilavoto pagrindinė mokykla
Šilavotas, Trakelio g. 1a
LT-59272 Prienų r.sav.
tel./faks. +370 319 41364
www.silavotas.prienai.lt
direktorius@silavotas.prienai.lm.lt
Įmonės kodas: 190198344

COVID-19

 

images

Paveiksliukas mokykloms2

 

Valgiaraščiai

 

10f51c1ea1c9aaa7ff902c9a8fe05db6

Autobusiuko grafikai

 

mokyklinis

Reagavimo į patyčias atmintinė

 

bullying-3096216 960 720-760x490

Pamokų laikas

laikrodisPamokų tvarkaraštis

Būrelių darbo laikas

13.25 - 14.10

14.15 - 15.00

         

 

 

1

© 2010-2011 Visos teisės saugomos Šilavoto pagrindinė mokykla